Skip to main content

Powderbrows

Ombré Powder Brows is een zeer populaire vorm van PMU en staat tevens bekend als de poeder techniek. Powderbrows is een techniek waarbij pigment onder de huid gezet wordt door een nano-naald. Bij deze techniek wordt de wenkbrauw volledig ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt licht ingeschaduwd en geleidelijk donkerder naar het staartje van de wenkbrauw toe, vandaar ook de naam ombre brows.
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en is geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat blijft gemiddeld 1,5 tot 3 jaren zichtbaar. Voor een blijvend mooi resultaat wordt geadviseerd om jaarlijks een kleurboost te doen.

In tegenstelling tot de reguliere PMU tattoos vervagen de ombré brows kleurecht. Hierdoor blijven ze langer mooi en zullen ze niet groen uitslaan na verloop van tijd. Bij The Brow Lounge wordt gebruikt gemaakt van gecertificeerde natuurlijke pigmenten. Wij werken te allen tijde volgens de strenge, hygiënische standaarden en regels van de GGD.

Combi Brows oftewel the best of both worlds. Deze behandeling is dus een combinatie van Microblading en Powderbrows. Vind je de Microblading techniek leuk maar heb je een gecombineerde huidtype (deels droog, deels vettig) dan is de Combi Brows een aanrader voor jou.

Prijzen

Ombré Brows
Inclusief nabehandeling na 6-8 weken
€ 350 Per behandeling
Combi brows
Inclusief nabehandeling na 6-8 weken
€ 380 Per behandeling
Touch-up
0-3 maanden
€ 75 Per behandeling
Touch-up
Binnen 1 jaar
€ 175 Per behandeling

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen powder brows (ofwel ombré brows) en hairstrokes

Bij de hairstroke-techniek worden er, als het ware, nieuwe ‘wenkbrauwhaartjes’ tussen de bestaande haartjes ‘getekend’ met behulp van PMU. Dit geeft de wenkbrauw een heel natuurlijke look. Anders dan bij hairstrokes, creëer je bij powder brows een poeder-effect. Bij de powder brows wordt de wenkbrauw namelijk ingeschaduwd. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn gezet.

Wat zijn de voordelen van powder brows?
  • het geeft een natuurlijk poedereffect
  • geschikt voor vrijwel alle huidtypes
  • de behandeling is vrijwel pijnloos
  • ook na het zwemmen of douchen prachtige wenkbrauwen
  • geen huidbeschadigingen door goede apparatuur en een gediplomeerde werkwijze
Wat is Combi brows?
  • Combi brows ofwel de powder brows met microblading techniek. Combi Brows is een behandeling waarbij we 2 technieken combineren, namelijk Shading Powder Brows, en Microblading
Wanneer wordt Combi brows gebruikt?

Met alleen microblading kan je niet altijd genoeg opvulling bieden en daardoor is microshading ideaal. We zetten tussen de haartjes nog wat schaduw om zo meer opvulling te bieden.

De microshading techniek zien we veel terug komen bij mensen met een wat rijpere of vette huid of een huid met grove poriën. Daarnaast ook bij vrouwen waarbij de wenkbrauwen dun en licht zijn geworden. Ook voor diegene die graag wat meer aanwezige wenkbrauwen wenst is microshading uiterst geschikt.

Interesse gekregen?

Maak een afspraak

Afspraak maken