Skip to main content

Microblading

Microblading is één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van semipermanente make-up. Middels microblading kunnen lege plekken in de wenkbrauwen gecorrigeerd worden of kunnen de wenkbrauwen volledig gereconstrueerd worden. De procedure wordt uitgevoerd met behulp van een speciale handtool met ultra fijne naaldjes.

Hiermee worden er “haartjes” één voor één onder het huidoppervlak gepigmenteerd, wat een zeer natuurlijk en realistisch resultaat geeft.
De hairstrokes worden gezet met gecertificeerde, natuurlijke pigmenten en blijven gemiddeld 1,5 tot 3 jaar zitten. Voor een blijvend mooi resultaat wordt geadviseerd om jaarlijks een kleurboost te doen. In tegenstelling tot de reguliere PMU tattoos vervagen de hairstrokes kleurecht. Hierdoor blijven ze langer mooi en zullen ze niet groen uitslaan. Bij The Brow Lounge werken wij te allen tijde volgens de strenge, hygiënische standaarden en regels van de GGD.

Microblading is alleen geschikt als je een droge huidtype hebt.

Prijzen

Microblading
Incl. nabehandeling na 6-8 weken
€ 350 Per behandeling
Touch-up
0-3 maanden
€ 75 Per behandeling
Touch-up
Binnen één jaar na behandeling
€ 150 Per behandeling
Touch-up
1 tot anderhalf jaar na behandeling
€ 175 Per behandeling
Touch-up
Anderhalf tot 2 jaar na behandeling
Prijs op aanvraag

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze?

Voordat de behandeling begint worden uw wensen uitgebreid besproken en zal ik de hele procedure uitleggen. Als u akkoord gaat dan nemen we samen het intake/toestemmingsformulier door, welke u dan ondertekent. Hierna kunnen wij aan de slag met de behandeling. We beginnen met het voortekenen van de wenkbrauw en na uw goedkeuring kunnen wij beginnen met het plaatsen van de hairstrokes. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, uiteraard volgens de richtlijnen van de GGD.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur. Tussen 6-8 weken dient u terug te komen voor een touch-up behandeling (inbegrepen in de prijs).

Wat zijn de voordelen van Microblading?
  • Met behulp van microblading hoef je niet elke ochtend veel tijd te verliezen met het shapen en opmaken van je wenkbrauwen
  • Vorm en kleur naar wens aan te passen
  • Natuurlijk effect; Microblading is een heel secuur werkje, waarbij echte wenkbrauwhaartjes worden nagebootst. Dit zorgt voor een natuurlijk effect
  • Het is semi-permanent, dit biedt de mogelijkheid om na enkele jaren weer van kleur of vorm te veranderen
Doet de permanente make-up behandeling zeer?

Ja en nee. Voorafgaand aan de behandeling breng je een emla crème aan. (Deze is verkrijgbaar via de huisarts) De crème verdoofd de huid. Het kan voorkomen dat tegen het einde van de behandeling de crème gaat uitwerken. Dan voel je het zetten wel. Maar van onze klanten krijgen we te horen dat het goed te doen is.

Interesse gekregen?

Maak een afspraak

Afspraak maken