Skip to main content

Wenkbrauwen

In onze brow lounge brengen we je wenkbrauwen in perfecte shape. Dit doen we door middel van tweezers. Uiteraard houden we hierbij rekening met je persoonlijke voorkeuren en wensen. Tijdens de behandeling worden jouw wenkbrauwen op professionele wijze uitgemeten, zodat het precies past bij jouw gezicht. Pas na jouw goedkeuring van de uitgemeten wenkbrauw, gaan wij over tot epileren. Na afloop van de brow treatment krijg je van ons advies over hoe je je wenkbrauwen het beste thuis kunt onderhouden, zodat je zo lang mogelijk van het resultaat kunt genieten.

Wenkbrauwen Verven

Naast het shapen kun je bij ons ook terecht voor het verven van je wenkbrauwen. Wij gebruiken hiervoor speciale Henna verf, reguliere wenkbrauw/wimper verf of Hybride verf. Het voordeel van verven met Henna is dat deze verf niet alleen de haartjes kleurt, maar in tegenstelling tot reguliere wenkbrauwverf ook langer op de huid blijft zitten. Lege plekjes zijn daardoor minder zichtbaar en het resultaat zijn mooie, volle wenkbrauwen. De Henna verf is beschikbaar in diverse kleuren en blijft 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van huidtype en levensstijl).

Verven met de reguliere wenkbrauw verf ziet er natuurlijk ook prachtig uit. Het enige verschil is dat deze ongeveer 3 dagen op de huid blijft en 5-6 weken zichtbaar op de haren.

De nieuwste trend op dit gebied, is het verven met Hybride verf. Dit vormt de goude middenweg tussen de reguliere verf en de henna. Het resultaat blijft tot wel 6 dagen op de huid (afhankelijk van huidtype en levensstijl) en gemiddeld 7 weken op de haartjes.

Prijzen

Wenkbrauwen epileren
€ 25
Wenkbrauwen of wimpers verven
€ 15
Wenkbrauwen epileren en verven-Brow Classic
€ 27,50
Wenkbrauwen epileren en wenkbrauwen en wimpers verven
€ 32,50
Henna brows
€ 39,50
Hybrid Brows
€ 32,50

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze?

Voordat de behandeling begint neem ik met u uw wensen door en bespreken wij welke mogelijkheden er zijn. Hierna gaan we de wenkbrauwen voortekenen en als u akkoord gaat dan starten we het shapen door middel van epileren of harsen en met het aanbrengen van de henna.
Een henna behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Interesse gekregen?

Maak een afspraak

Afspraak maken