Wenkbrauwen

In onze brow lounge brengen we je wenkbrauwen in perfecte shape. Dit doen we door middel van tweezers of professionele wax. Uiteraard houden we hierbij rekening met je persoonlijke voorkeuren en wensen. Na afloop van de brow treatment krijg je van ons advies over hoe je je wenkbrauwen het beste thuis kunt onderhouden, zodat je zo lang mogelijk van het resultaat kunt genieten.

Wenkbrauwen Verven

Naast het shapen kun je bij ons ook terecht voor het verven van je wenkbrauwen. Wij gebruiken hiervoor speciale Henna verf of reguliere wenkbrauw/wimper verf. Het voordeel van verven met Henna is dat deze verf niet alleen de haartjes kleurt, maar in tegenstelling tot reguliere wenkbrauwverf ook langer op de huid blijft zitten. Lege plekjes zijn daardoor minder zichtbaar en het resultaat zijn mooie, volle wenkbrauwen. De Henna verf is beschikbaar in diverse kleuren en blijft 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Verven met de reguliere wenkbrauw verf ziet er natuurlijk ook prachtig uit. Het enige verschil is dat deze ongeveer 3 dagen op de huid blijft en 5-6 weken zichtbaar op de haren.

Prijzen

Wenkbrauwen epileren
€ 15
Wenkbrauwen of wimpers verven
€ 15
Wenkbrauwen epileren en verven
€ 19
Wenkbrauwen epileren en wenkbrauwen en wimpers verven
€ 25
Henna brows
€ 35

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze?

Voordat de behandeling begint neem ik met u uw wensen door en bespreken wij welke mogelijkheden er zijn. Hierna gaan we de wenkbrauwen voortekenen en als u akkoord gaat dan starten we het shapen door middel van epileren of harsen en met het aanbrengen van de henna.
Een henna behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Interesse gekregen?

Maak een afspraak

Afspraak maken