Skip to main content

Over The Brow Lounge

Mijn naam is Annagracia. Al vanaf jongs af aan zijn mijn eigen wenkbrauwen hét deel van mijn uiterlijk waar ik mij het meest op richtte. Ze waren mijn trots. Ik werd vaak door familie en vrienden gevraagd om hun wenkbrauwen onder hand te nemen, omdat mijn wenkbrauwen er altijd op en top uitzagen. Ik heb er dus altijd affiniteit mee gehad.

Ik kom oorspronkelijk uit Suriname, maar ben in 2016 naar Nederland verhuisd om mijn gezinnetje te starten. Ik ben inmiddels moeder van twee prachtige zonen.

Na al die jaren ben ik eindelijk ready om van mijn hobby mijn werk te maken. Na verschillende cursussen gevolgd te hebben, was het dus tijd om mijn salon op te richten. Bij The Brow Lounge kunt u terecht voor Microblading, Lash Volume Lift, Brow Lamination, Ombre Brows, Browstyling behandelingen. Welke behandeling je ook kiest; bij The Brow Lounge voer ik mijn beroep met grote zorgvuldigheid uit en doe ik er alles aan om iedere klant op professionele wijze een relax moment te geven met een prachtig eindresultaat!

Interesse gekregen?

Maak een afspraak!

Afspraak maken